Faqja përditësohet në facebook. Na ndiqni!

Tuesday, February 16, 2010

Photos4 comments:

 1. shkallet e shkolles,,ehehehe me kujtohet njehere aty kur klasa ime doli tek shkallet per te kenduar, rastesisht u futa dhe une me turmen,,nje mesues tha Nipi RRAPO LELOS sduhet te dale atije larte.

  ReplyDelete
 2. e besoj ermal edhe mund te jete thene ajo fjale aq e papershtateshme per nje femije por n.q.s.je i saket me gjinin e emrit mesues mund te shkruash pa ndrojtje emrin e tij apo edhe inicialet e atij
  "mesuesi"

  ReplyDelete
 3. o Presor..jam Ferdi jo Ermali.....

  ReplyDelete
 4. ne fakt ne ate Kohe te gjithe nje mendim keni pasur kush me shume e kush me pak. Dhe besoj se disa jane akoma me ate mendim.

  ReplyDelete